TIPS & VERZORGING TUSSEN TWEE BEHANDELINGEN

* Zorg dat je minimaal 1 X per dag je nagelriemen insmeert met een verzorgende nagelriemolie. Dit houdt je nagelriemen en nagels soepel waardoor ze minder snel beschadigen wanneer je ze stoot.​

* Trakteer je handen en nagels dagelijks op een handlotion. Gebruik een voedende en hydraterende handcrème die niet vettig is maar een prettig gevoel achterlaat.​

 

* Als je je nagels teveel stoot zijn ze waarschijnlijk te lang voor je. In dat geval kan je ze beter korter vijlen. Maar knip ze nooit af! Ze zouden kunnen barsten met alle pijnlijke en onesthetische gevolgen van dien. Als je je nagels zelf wenst te vijlen gebruik dan altijd een professionele en stevige vijl. Deze zijn te koop bij mij.

* Gebruik je nagels niet als gereedschap, behandel ze met zorg.

* Door stoten en prutsen aan de nagels kunnen luchtrandjes ontstaan. Wanneer je dit opmerkt is het raadzaam om je nagels eerder bij te laten werken, en vooral niet aan de randjes te prutsen. Anders heb je kans dat er bacteriën onder komen en je daardoor een schimmel ontwikkelt.

* Draag handschoenen wanneer je het huishouden doet: vermijd contact met agressieve detergenten zoals bleekwater, ammoniak, chloor, ... Ook wanneer je in de tuin werkt is het raadzaam handschoenen te dragen. In aarde zitten veel schimmels en gisten die onder je nagel voor schade kunnen zorgen (indien je lucht hebt gevormd onder de nagels).

* Wanneer je je nagels aan de onderkant wenst schoon te maken, kan je dat makkelijk doen door met wat water en een (oude) tandenborstel of nagelborstel de onderkant schoon te borstelen. Scherpe voorwerpen kunnen jouw nagels beschadigen en laat je dus best achterwege.

Hardnekkig vuil kan je verwijderen door je nagels 10 minuutjes te laten weken in een sopje van lauw water en citroensap of azijn. 

* Haal je kunstnagels er nooit zelf af. Je zou zo je natuurlijke nagel kunnen beschadigen en jezelf pijn kunnen doen. Ben je ze beu en wil je ze weg? Maak dan een afspraak.

* Een gebroken of gebarsten nagel? Maak onmiddellijk een afspraak voor een herstelling. De eerste 7 dagen na de behandeling is een herstelling gratis.

* Laat om de drie of vier weken je nagels bijwerken. 

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now