KUNSTNAGELS

Kunstnagels zijn in ons salon ‘gebouwd’ met gel of acryl. Gel en acryl zijn 2 verschillende technieken maar hebben qua uiterlijk hetzelfde  resultaat. Gel is flexibeler dan acryl waardoor de kunstnagel meegeeft bij stoten. Acryl is harder waardoor de slag die de kunstnagel moet opvangen harder kan zijn eer de kunstnagel zal breken. In het algemeen gebruiken wij in ons salon bijna altijd gel. Enkel bij nagelbijters, mensen die echt heel veel last hebben van lucht (loslaten van de kunstnagel) of wanneer klanten het zelf vragen gebruiken we acryl. Dit omdat acryl een sterkere geur heeft. 

Gel is nooit afweekbaar. Acryl wel maar doordat dit een lange inwerktijd is doen wij dit nooit. 

Gel en acryl worden steeds nagevijld na het bouwen en voor het aanbrengen van kleur. Dit doen we om een ideale vorm te krijgen. 

Met gel en acryl kan je nagels gemakkelijk verlengen. Dit kan een korte of extreem lange verlenging zijn. 

Zowel gel als acryl moet om de 3 a 5 weken bijgewerkt worden. Deze tijd is afhankelijk hoe snel de natuurlijke nagel groeit. Maar 5 weken is de maximum die wij aanhouden. Het is belangrijk de bijwerking op tijd te laten uitvoeren want wij bouwen onze kunstnagel op in een bepaalde architectuur. Wanneer de natuurlijke nagel groeit neemt de natuurlijke nagel de kunstnagel mee. Hierdoor verschuift het gewicht van het product waardoor je een hefboom krijgt. Wanneer er te veel uitgroei is, en de kunstnagel te ver oversteekt over de vrije rand van het nagelbed, kan de hoeveelheid product de natuurlijke nagel los trekken van de wortel. Dit is echter enkel in extreme gevallen maar kan wel versterkt worden bij het blijven haken of verkeerd grijpen met de nagels. 

Bij het bijwerken wordt enkel de kleur en eventuele lucht weg gehaald. Bij de uitgroei wordt nieuw product gelegd. Nadien wordt gevijld en kleur aangebracht. 

Standaard werken we met de gelproducten van Light Elegance. LE is een Amerikaans merk met hoge aanzien. De producten van LE worden in hun eigen laboratorium ontwikkeld en in hun eigen fabriek geproduceerd. 

 

WELKOM BIJ  NAGELSTUDIO MARJOLIJN

 

Nagelcentrum Marjolijn is een gezellige en huiselijke nagelstudio in het centrum van Wilsele met privé-parking en vlot bereikbaar (ook met de bus). 
 

Marjolijn is reeds 7 jaar nagelstyliste. In juni 2011 rondde ze succesvol haar studies Kunstwetenschappen aan de KU Leuven af en wilde ze graag een nieuwe uitdaging aan gaan. Aangezien ze zelf al jaren kunstnagels liet zetten en er steeds interesse in had, ging ze maar die richting uit. 1 april 2012 opende ze in bijberoep Nagelstudio Marjolijn bij haar thuis in Holsbeek.  Zo bezorgde ze met veel plezier en passie mensen mooie nagels. 

 

Maar haar liefde voor nagelstyling en alles errond was groter dan dat. En zo besloot ze om haar droom waar te maken en 7 jaar na dat het allemaal startte, op 2 maart 2018, opende ze het Nagelcentrum in Wilsele. Naast de nagelstudio runt ze nu ook een groothandel en opleidingscentrum. 

 

Naast het feit dat ze opleidingen geeft, volgt ze ook veel opleidingen waaronder door enkele internationale nagelstylistes en - scholen zoals Murieva Madina (Rusland) en Nail Revolutio (Kiev, Oekraïne).

 

Sinds oktober 2018 werkt Marjolijn niet meer alleen in de nagelstudio. 

Sinds april 2019 werkt Nina in het centrum. Nina is reeds enige tijd nagelstyliste. Hoewel nagels zetten haar bijberoep is, doet ze dit met een grote passie. Ze houdt vooral van mooi nail art. Nina zet zowel gel als acryl en uiteraard ook BIAB. Nina werkt elke maandag en zaterdag.  

Voor fotomateriaal verwijzen we je graag door naar de facebookpagina.

 

Hopelijk tot binnenkort!

Marjolijn & Nina

*** Marjolijn neemt momenteel geen nieuwe klanten aan. Last Minutes worden altijd gecommuniceerd via de facebookpagina fb.com/nagelstudio.marjolijn ***

The Gelbottle BIAB Behandeling

De BIAB van The Gelbottle is een vervanging van de oude gellak behandeling.

Een BIAB is een Builder in a Bottle. Dit is een relatief nieuw en innovatief product met een extreme hechting, dat heel stevig en flexibel doch afweekbaar is. Doordat het afweekbaar is, is het minder sterk dan een gewone gel/acrylnagel en daardoor niet geschikt voor langere nagels. Echter door zijn flexibiliteit is het stevig genoeg voor 3 a 4 weken perfecte kortere nagels te kunnen houden. 

Daarom doen we een BIAB behandeling enkel bij korte tot medium lange nagels (maximum 2 mm voorbij de vrije rand). 

Bij een BIAB versteviging gaan we de natuurlijke nagel versterken. Dit betekent dat we hier niet gaan verlengen tenzij een heel kort stukje omdat er 1 nagel is afgescheurd. 

Na het aanbrengen van de BIAB wordt er nooit nagevijld (met uitzondering van indien er echt een foute constructie is door een fout bij het aanbrengen of het fout bij het in de lamp gaan door de klant). Hierdoor is de prijs van een BIAB-behandeling een beetje goedkoper dan die van een bijwerking van kunstnagels. 

Ook de biab moet bijgewerkt worden. Vaak is dit 3 a 4 weken. 5 weken raden wij af aangezien de BIAB toch altijd minder stevig is dan een standaard kunstnagel. Bij de bijwerking wordt bijna het volledige oude product verwijderd. Enkel een dun laagje blijft liggen. Dit omdat wij niet meer navijlen na het bijwerken en dus ook niet meer kunnen verfijnen. 

 

PRIJZEN

Kijk voor onze prijslijst op het online bookingssysteem.

 
 

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Afspraken kunnen online of in het salon zelf gemaakt worden.

Lees steeds de privacyverklaring onderaan deze pagina bij het maken van een afspraak. 

OPGEPAST:

Marjolijn neemt momenteel geen nieuwe klanten aan!

TIPS VOOR THUIS

Hoewel kunstnagels enorm sterk zijn in het toch belangrijk om er mee om te gaan met de nodig zorg. 

Gebruik steeds je gezond verstand en hou in je achterhoofd dat hoe beter je voor je nagels zorgt, hoe langer je er plezier van zal hebben.

Lees daarom altijd even de tips op  de volgende pagina. 

 

SALONREGELS

TIJDENS EEN NAGELBEHANDELING STREVEN WIJ NAAR HYGIËNE, KWALITEIT EN COMFORT ZODAT UW NAGELMOMENT IN EEN ONTSPANNEN SFEER KAN DOORGAAN. DAAR HOREN ENKELE AFSPRAKEN BIJ... 

 
 
 

SOCIAL

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

CONTACT

Aarschotsesteenweg 435A

3012 Wilsele

info@nagelstudiomarjolijn.be

016 42 49 55 

OPENINGSUREN

Ma: 13.00-18.00 uur

Di: 13.00 - 19.30 uur

Wo: Gesloten

Do: 09.00 - 17.00 uur

Vr: 09.00 - 17.00 uur

Za: 10.00 - 16.00 uur

Zo: Gesloten

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now